Bekijk hier de actuele meldingen: digitale markeerstift! Meer info…

Voortgezet onderwijs

Koppelingen

 

 • Magister
  Magister is een softwareprogramma dat een middelbare school gebruikt om de administratie van haar leerlingen in te richten maar ook om bijvoorbeeld de docent lessen voor te laten bereiden.

  Als een school gebruik maakt van Magister, dan kan Dia automatisch de leerlinggegevens en resultaten synchroniseren als de school een koppeling instelt.

  Bekijk de website voor meer informatie over Magister: https://www.magister.nl/over-magister/
   

 • Somtoday
  Je werk in het voortgezet onderwijs behapbaar, gemakkelijker en overzichtelijk maken. Dat is wat leerlingvolgsysteem Somtoday voor onderwijsprofessionals doet.

  Als een school gebruik maakt van Somtoday, dan kan Dia automatisch de leerlinggegevens importeren als de school een koppeling instelt.

  Bekijk de website voor meer informatie over Somtoday: https://som.today/
   

 • Entree Federatie
  Snel en eenvoudig digitale leermiddelen en educatieve diensten gebruiken: dat kan met Entree Federatie. Met Entree Federatie hebt u met slechts een keer inloggen toegang tot alle diensten van aanbieders van online lesmateriaal die op het portaal zijn aangesloten. 

  Leerlingen kunnen ook bij Dia inloggen met behulp van Entree Federatie. 

  Bekijk de website voor meer informatie over Entree Federatie: https: //www.kennisnet.nl/entree-federatie/
   

 • Numo
  Van toetsprofiel in Dia naar oefenen in Numo. Gebruikt jouw school Diatoetsen om de sterke en ontwikkelpunten van taal- en rekenen van leerlingen te bepalen? Dan kunnen leerlingen daarna precies op het juiste niveau oefenen in Numo.

  Dit kan omdat het toetsprofiel in Dia eenvoudig kan worden gekoppeld aan het leerplan in Numo.

  Bekijk de website voor meer informatie over Numo: https://www.numo.nl/
   

 • Readspeaker > Voorleesfunctie
  De tekst-naar-spraak-tool van Readspeaker is ondersteunende technologie die leerlingen ondersteunt die baat hebben bij aanpassingen door hen de mogelijkheid te bieden te luisteren naar teksten in een toets. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijk klinkende stemmen van hoge kwaliteit.

  Met een simpele knop kan de leerling de keuze maken om teksten te laten voorlezen binnen de eigen omgeving van Dia. Alle teksten en vragen van Diatekst, Diawoord en Diacijfer kunnen automatisch worden voorgelezen.

  Bekijk de website voor meer informatie over readspeaker: https://www.readspeaker.com/

Heb je vragen?

Vul ons contactformulier hieronder in. Wij staan klaar voor al je vragen.

Contactformulier