Bekijk hier de actuele meldingen: digitale markeerstift en nieuwe schalen VO toetsen Meer info…

Early bird aanbod Dia-eindtoets 2018

« Vorige pagina

Meedoen aan een betrouwbare en digitale eindtoets? Kies dan voor 1 oktober de Dia-eindtoets 2018 en breng uw leerlingen uit groep 7 of 8 direct naar een hoger niveau van begrijpend lezen met Dia-LOVS en Diaplus. U ontvangt geheel kosteloos:

  • Volgtoetsen begrijpend lezen (Diatekst) en woordenschat (Diawoord) voor groep 7 of 8

Een goede leesvaardigheid en woordenschat zijn essentieel voor een succesvolle schoolcarrière van uw leerlingen. Met onze volgtoetsen krijgt u inzicht in de groei van uw leerlingen.

  • Diaplusmateriaal voor de hele klas

Op basis van de toetsuitslagen ontvangen de leerlingen aanvullend oefenmateriaal met het digitale tijdschrift LEES>> van Diaplus. Dit tijdschrift bestaat uit zes teksten (incl. werkbladen), is geordend op referentieniveau en heeft dezelfde kleurcodes als de toetsuitslagen. Op deze manier helpt u leerlingen naar een hoger niveau van begrijpend lezen.

  • Ondersteuning door een onderwijsadviseur

In de voorbereiding, tijdens de afname en de interpretatie van de Diatoetsen kunt u ondersteuning krijgen door één van onze onderwijsadviseurs bij u uit de regio. Ondersteuning vindt plaats door middel van bezoek, e-mail of telefoon.

Wanneer u voor 1 oktober 2017 een vooraanmelding plaatst, nemen wij binnenkort contact met u op. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen via 050-8200120 of info@diatoetsen.