Basisonderwijs

Vooraanmelding Dia-eindtoets 2018

U kunt nu al een vooraanmelding plaatsen voor de Dia-eindtoets 2018. De officiële inschrijving loopt van 1 december 2017 tot 31 januari 2018. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en verdere informatie. Uw gegevens worden door ons gebruikt om de afname digitaal mogelijk te maken. Uiteraard gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk om met deze gegevens.

iPadservice
Voor scholen die zelf niet genoeg capaciteit hebben om de eindtoets digitaal af te nemen, bieden we een gratis iPadservice aan. Op de dag van afname komen we langs met de benodigde materialen en ondersteunen we u bij de technische kant van de afname. 

Ja, ik wil een vooraanmelding plaatsen voor de Dia-eindtoets 2018

*De vooraanmelding geeft geen garantie voor beschikbaarheid van het iPadteam. Selectie vindt plaats op basis van volgorde van de officiële aanmelding die u kunt plaatsen vanaf 1 december 2017. Wanneer u gebruik wilt maken van het iPadteam kunt u vanaf deze datum ook drie voorkeursdata doorgeven. Maximaal 50 klassen kunnen gebruik maken van ons gratis iPadteam.

Wilt u zich (ook) opgeven voor de proeftoets? Klik dan hier.  

 

De Dia-eindtoets op de iPad

Leerlingen van De Schatkamer in Zwolle maken de Dia-eindtoets op de iPad. In dit filmpje vertellen ze over hun ervaring. Door het maken van de toets op een tablet konden ze zich beter concentreren!

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?