Basisonderwijs

Aanmelden Dia-eindtoets 2018

U kunt zich tot en met 31 januari 2018 officieel aanmelden voor de Dia-eindtoets 2018. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en verdere informatie. Uw gegevens worden door ons gebruikt om de afname digitaal mogelijk te maken. Uiteraard gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk om met deze gegevens.

iPadservice
Voor scholen die onvoldoende devices hebben om de eindtoets digitaal af te nemen, bieden we een gratis iPadservice aan zolang de voorraad strekt. Op de dag van afname komen we langs met de benodigde materialen en ondersteunen we u bij de technische kant van de afname. Toekenning vindt plaats op basis van volgorde van de officiële aanmelding vanaf 1 december 2017.*

Aanmelden Dia-eindtoets 2018

*In verband met het aantal aanmeldingen is het iPadteam volgeboekt. Wanneer u onvoldoende devices beschikbaar heeft, kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

De Dia-eindtoets op de iPad

Leerlingen van De Schatkamer in Zwolle maken de Dia-eindtoets op de iPad. In dit filmpje vertellen ze over hun ervaring. Door het maken van de toets op een tablet konden ze zich beter concentreren!

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?