Basisonderwijs

Vooraanmelding Dia-eindtoets 2019

Van 1 december 2018 tot en met 31 januari 2019 kunt u zich officieel aanmelden voor de Dia-eindtoets. Heeft u al gekozen voor de Dia-eindtoets? Plaats dan alvast een vooraanmelding en profiteer van het early bird voordeel. Scholen die een vooraanmelding plaatsen, kunnen kosteloos deelnemen aan het symposium over tekstonderwijs op 10 oktober in Amsterdam. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en verdere informatie.

Digitale afname

De Dia-eindtoets kunt u makkelijk en veilig digitaal afnemen op verschillende devices. Wanneer u een online krant kunt lezen op uw device dan kunt u met een gerust hart de Dia-eindtoets afnemen. Wanneer u over onvoldoende devices beschikt kunt u contact opnemen met de afdeling basisonderwijs (basisonderwijs@diatoetsen.nl / 050-8200120).

Vooraanmelding Dia-eindtoets 2019

Uw gegevens worden door ons gebruikt om de afname digitaal mogelijk te maken. Uiteraard gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk om met deze gegevens.

 

De Dia-eindtoets op de iPad

Leerlingen van De Schatkamer in Zwolle maken de Dia-eindtoets op de iPad. In dit filmpje vertellen ze over hun ervaring. Door het maken van de toets op een tablet konden ze zich beter concentreren!

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?