Webinars Diataal

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze online webinars. Je kunt je inschrijven door op de button 'inschrijven' te klikken. De webinar volg je vanaf je eigen locatie met een link die je ontvangt via e-mail. Let op: Deze link ontvang je één dag voorafgaand aan de webinar. 

Basisonderwijs

Maak kennis met het Dia-LVS
--------------------------------------------------

  • Donderdag 20 mei, 15:30 - 16:15
  • Dinsdag 8 juni, 15:30 - 16:15
Advertentie.png

Wie kiest voor het Dia-LVS wil anders omgaan met toetsen. Niet toetsen om het toetsen, maar toetsen om verder te komen. Inzicht krijgen in hoever leerlingen zijn met de referentieniveaus en richting geven aan het vervolg. Dankzij de adaptieve Diatoetsen laat je iedere leerling tot zijn recht komen. Met toetsen op het eigen niveau, niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk.

Wil jij weten of het Dia-LVS past bij de visie van jouw school? Meld je dan aan voor de webinar en maak kennis met het Dia-LVS. 

InschrijvenDe adaptieve Dia-eindtoets
--------------------------------------------------

  • Maandag 14 juni 15:30 - 16:15
Dia-eindtoets.png

Neem je al jarenlang dezelfde eindtoets af en ben je benieuwd welke verrassende alternatieven er nog meer zijn? Schrijf je in voor onze online webinar Dia-eindtoets. Onze adviseur geeft je een helder beeld van onze digitale eindtoets, zodat je de keuze bewust kan maken. 

In de afgelopen jaren hebben al tienduizenden leerlingen kennisgemaakt met de Dia-eindtoets. Door de adaptiviteit in de toets worden leerlingen getoetst op hun eigen niveau en komt iedere leerling tot zijn recht.

Volgt


Resultaten analyseren vanuit de groeiwijzer 
-----------------------------------------------------

  • Maandag 12 april 2021, 15:30 - 16:15 
  • Maandag 12 april 2021, 16:15 - 17:00 (voor ib-ers)

De webinar is bedoeld voor IB-ers, leerkrachten en/of onderwijsprofessionals die de middenmeting in het basisonderwijs hebben afgenomen en hun kennis m.b.t. de Dia-groeiwijzer nog eens wil opfrissen: Wat betekenen de verschillende resultaten? Hoe analyseer ik de toetsresultaten? Aanmelden voor de webinar kan via onderstaande knop. 

Inschrijven


Resultaten analyseren vanuit de groeiwijzer 
-------------------------------------------------------

  • Woensdag 2 juni 2021, 15:30 - 16:15 
  • Woensdag 2 juni 2021, 16:15 - 17:00 (voor ib-ers)

De webinar is bedoeld voor IB-ers, leerkrachten en/of onderwijsprofessionals die de eindmeting in het basisonderwijs hebben afgenomen en hun kennis m.b.t. de Dia-groeiwijzer nog eens wil opfrissen: Wat betekenen de verschillende resultaten? Hoe analyseer ik de toetsresultaten? Aanmelden voor de webinar kan via onderstaande knop. 

Inschrijven

Voortgezet onderwijs

Webinar: Resultaten analyseren vanuit de Dia-groeiwijzer 
--------------------------------------------------------------------

  • Donderdag 17 juni, 15:30 - 16:30

De webinar is bedoeld voor docenten en/of andere onderwijsprofessionals die de volgmeting in het voortgezet onderwijs hebben afgenomen of gaan afnemen en hun kennis m.b.t. de Dia-groeiwijzer nog eens willen opfrissen: Wat betekenen de verschillende scores? Hoe analyseer ik de toetsresultaten? Aanmelden voor de webinar kan via onderstaande knop. 

Inschrijven
Actueel
Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?