Webinars Diataal

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze online webinars. Je kunt je inschrijven door op de button 'inschrijven' te klikken. De webinar volg je vanaf je eigen locatie met een link die je ontvangt via e-mail. Let op: Deze link ontvang je één dag voorafgaand aan de webinar. 

Basisonderwijs

Dia-eindtoets
--------------------------------------------------

  • Dinsdag 11 januari, 15:30 - 16:15
Harry.jpg


Neem je al jarenlang dezelfde eindtoets af en ben je benieuwd welke verrassende alternatieven er nog meer zijn? Schrijf je dan in voor de webinar over de Dia-eindtoets. 

Inschrijven

Maak kennis met het Dia-LVS
--------------------------------------------------

  • Donderdag 27 januari, 15:30 - 16:15
Niene.jpg


Wie kiest voor het Dia-LVS wil anders omgaan met toetsen. Niet toetsen om het toetsen, maar toetsen om verder te komen. Inzicht krijgen in hoever leerlingen zijn met de referentieniveaus en richting geven aan het vervolg. Dankzij de adaptieve Diatoetsen laat je iedere leerling tot zijn recht komen. Met toetsen op het eigen niveau, niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk.

Wil jij weten of het Dia-LVS past bij de visie van jouw school? Meld je dan aan voor de webinar en maak kennis met het Dia-LVS. 

Inschrijven

Resultaten analyseren vanuit de Dia-groeiwijzer
--------------------------------------------------

  • Donderdag 10 februari, 15:30 - 16:15
Mariska.jpg

 

Op donderdag 10 februari organiseren we een webinar 'Resultaten analyseren vanuit de Dia-groeiwijzer'. De webinar is bedoeld voor onderwijsprofessionals die de middenmeting hebben afgenomen of gaan afnemen en hun kennis m.b.t. de Dia-groeiwijzer nog eens willen opfrissen: Wat betekenen de verschillende scores? Hoe analyseer ik de toetsresultaten? Aanmelden voor de webinar kan via onderstaande knop.

Inschrijven

Voortgezet onderwijs

Resultaten analyseren vanuit de Dia-groeiwijzer (voortgezet onderwijs)
--------------------------------------------------

  • Donderdag 25 november 15:30 - 16:15 
Klarien.jpg


Op donderdag 25 november organiseren we een webinar 'Resultaten analyseren vanuit de Dia-groeiwijzer'. De webinar is bedoeld voor onderwijsprofessionals die de nulmeting hebben afgenomen of gaan afnemen en hun kennis m.b.t. de Dia-groeiwijzer nog eens willen opfrissen: Wat betekenen de verschillende scores? Hoe analyseer ik de toetsresultaten? Aanmelden voor de webinar kan via onderstaande knop.

Inschrijven

Maak kennis met het Dia-LVS
--------------------------------------------------

  • Dinsdag 25 januari, 15:30


Wil jij weten of het Dia-LVS past bij de visie van jouw school? Meld je dan aan voor de webinar en maak kennis met het Dia-LVS
(Let op: deze webinar is voor onderwijsprofessionals in het vo).

Klarien.jpg Inschrijven
Actueel
Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?