Bekijk hier de actuele meldingen: digitale markeerstift en nieuwe schalen VO toetsen Meer info…

Esther van Vroonhoven gestart als directeur bij Diataal BV

« Vorige pagina

1 september is Esther van Vroonhoven gestart als directeur bij Diataal BV. We heten Esther van harte welkom in ons team en hebben er alle vertrouwen in dat wij met de komst van Esther op een professionele en plezierige wijze groei, kwaliteit en ontwikkeling binnen Diataal kunnen blijven waarmaken. Lees hieronder meer over Esther.

 

"Na een technische start, met een studie natuurkunde en een promotie in de vastestof fysica, rolde ik bij Noordhoff de educatieve wereld in. In die wereld ben ik op mijn plaats. Ik vind onderwijs een uiterst relevante factor in de groei en ontwikkeling van onze kinderen, onze toekomstige burgers. Met het maken van kwalitatief hoogwaardig educatief materiaal heb ik geprobeerd mijn steentje bij te dragen aan de kwaliteit van het onderwijs. De overgang van uitsluitend papieren materiaal naar blended methodes heb ik zeer interessant gevonden. Digitaal biedt zoveel extra mogelijkheden, zoals duidelijke monitoring van de voortgang om het onderwijsaanbod naadloos aan te sluiten op de onderwijsbehoeftes en het leerpotentieel van kinderen. De Diatoetsen voor po en vo zijn de beste instrumenten voor die monitoring. Aangezien kwaliteit bij mij hoog in het vaandel staat ben ik erg blij bij Diataal aan het roer te mogen staan.

Ik weet dat de gebruikers van de toetsen van Diataal die kwaliteit waarderen. Mijn inzet bij Diataal zal zijn de kwaliteit te waarborgen, zowel in de bestaande als in de nieuw te ontwikkelen producten. Het is mijn overtuiging dat Diataal daarmee zal uitgroeien tot de toonaangevende leverancier van toets- en ondersteuningsmateriaal van Nederland en België."