Bezoek ons op het Onderwijs met ICT-event

« Vorige pagina

Op het gratis Onderwijs Met ICT-Event op 2-3-4 februari staat de impact van technologie op leren centraal. Onmisbaar voor directeuren, ICT-coördinatoren en innovatieadviseurs binnen PO, VO en MBO. Onderwerpen als gepersonaliseerd onderwijs, robotica, infrastructuur, VR/AR, interactieve lesmethodes, digitale content, beveiliging en hybride onderwijs komen uitgebreid aan bod. Laat je bijpraten door adviseurs, doe mee aan workshops en wandel samen met je collega(‘s) over de online beursvloer. Na een bezoek aan dit unieke virtuele 3D-event ben je weervolledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en ICT. Voor inhoudelijk programma en gratis toegang, ga naar www.onderwijsmetict.nl.

Actueel
Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?