Bekijk hier de actuele meldingen: onderhoud inlogpagina's 20 & 21 april, nieuwe schalen VO toetsen Meer info…

Diaplus en Bulkboek!

« Vorige pagina

Goed nieuws: Diaplus gaat samenwerken met Bulkboek!

Bulkboek is een uitgave van Theo Knippenberg, in samenwerking met www.scholieren.com en met steun van het Nederlands Letterenfonds. Het Bulkboek materiaal heeft als doel het digitaal en online lezen van Nederlandstalige literatuur te stimuleren. Bulkboek bestaat al heel lang en vele leerkrachten en docenten Nederlands zijn met Bulkboek opgegroeid. Wij zijn in ieder geval heel blij dat Diaplus Tekstenlab binnenkort ook de Nederlandstalige literatuur van Bulkboek bevat!

Ook een abonnement op Diaplus Tekstenlab ínclusief Bulkboek? Bekijk www.dia-plus.nl voor de mogelijkheden of neem contact met ons op via [email protected]. Wil je meer informatie over Bulkboek? Bekijk dan eens de website www.bulkboek.nl.