Bekijk hier de actuele meldingen: digitale markeerstift en nieuwe schalen VO toetsen Meer info…

Voorstellen: Marlies Kok

« Vorige pagina

Iedere week stellen we twee vragen aan een medewerker bij Diataal. Deze week stelden we twee vragen aan Marlies Kok. 

Wat doe je precies bij Diataal, Marlies?
Ik ben projectmedewerker voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.
Omdat ik tijdens mijn studie verschillende functies bij Diataal hebt vervuld werk en denk ik nu ook nog op veel verschillende projecten mee. Met name onderhoud ik het contact met scholen voor alle verschillende onderzoeken en zorg dat deze onderzoeken in goede banen worden geleid.


Wat vind je zo leuk aan werken bij Diataal?
Werken bij Diataal biedt veel afwisseling in veel verschillende projecten en taken. Ik vind het erg leuk om goed contact te onderhouden met klanten en te helpen waar nodig en mogelijk. Ik heb zelf geen achtergrond in het onderwijs, maar heb door Diataal veel inzicht gekregen in de wereld van het basis- en voortgezet onderwijs, wat erg interessant en veelzijdig is.