Bekijk hier de actuele meldingen: digitale markeerstift en nieuwe schalen VO toetsen Meer info…

Vernieuwde volgtoetsen

« Vorige pagina

Vanaf volgend schooljaar zijn de volgtoetsen in PO (eind 5 en 6,7,8) en VO (Diatekst en Diacijfer) vernieuwd! De toetsen bevatten nieuwe inhouden en een aantal andere vraagtypen. Ook zullen de scores op nieuwe schalen worden weergegeven.

Deze vernieuwing is nodig om de toetsen en de normen actueel te houden. Leerlingen die in het huidige schooljaar en eerder al Diatoetsen gemaakt hebben, kunnen in het nieuwe schooljaar nog steeds gevolgd worden. Ook de scores voor deze leerlingen zullen op de nieuwe schalen gepresenteerd worden, maar met omrekentabellen kunnen de nieuwe en oude scores vergeleken worden. Houd onze website en uw mailbox in de gaten voor meer informatie over de vernieuwde volgtoetsen.