Bekijk hier de actuele meldingen: digitale markeerstift en nieuwe schalen VO toetsen Meer info…

Start Dia-LOVS volgend schooljaar

« Vorige pagina

Wilt u meewerken aan een nieuwe toetscultuur op school waarbij toetsen uw leerlingen verder laten groeien? In het nieuwe schooljaar start het programma Dia-LOVS waaraan 60 basisscholen (partnerscholen) kunnen kennismaken met een nieuwe visie op toetsen. Het Dia-LOVS heeft belangrijke voordelen:

  • Diagnostische toetsen die formatief worden ingezet
  • Digitale rapportages laten zien hoever leerlingen zijn met de referentieniveaus
  • Oefenmateriaal sluit aan op het niveau en de ontwikkelingsbehoeften van leerlingen 
  • Aantrekkelijk en motiverend voor leerlingen en leerkrachten
  • Wetenschappelijk verantwoorde schoolrapportages

Partnerscholen werken mee aan de opbouw van dit nieuwe toetssysteem en maken gratis gebruik van de toetsen die nog in ontwikkeling zijn. Wij bieden begeleiding bij het digitale toetsen en het gebruik van de Dia-Groeiwijzer. Wordt u enthousiast van deze vernieuwende visie op toetsen? Bekijk onze folder voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of 050-8200120.