Bekijk hier de actuele meldingen: digitale markeerstift en nieuwe schalen VO toetsen Meer info…

Voordeliger en gemakkelijker bestellen

« Vorige pagina

Vanaf nu kunt u alvast uw bestellingen voor het schooljaar 2017-2018 plaatsen. 

Het is mogelijk om pakketten met toetsen aan te schaffen. Een pakket bestaat uit toetsen met een nulmeting met een aantal volgmetingen. Er zijn verschillende pakketten, bijvoorbeeld  ‘Nederlands compleet’, of ‘Nederlands: Diatekst’. Hoe meer toetsen en hoe meer volgmetingen u bestelt, hoe groter de korting is die u krijgt. U kunt allerlei combinaties van pakketten en volgmetingen maken.

Bijvoorbeeld: Uw nieuw instromende leerlingen van een bepaald niveau wilt u tot en met leerjaar 2 toetsen met Diatekst en Diawoord. U bestelt een pakket Nederlands met beide toetsen, en kiest voor twee volgmetingen (eind leerjaar 1 en eind leerjaar 2). Uw leerlingen van een ander niveau wilt u drie jaar lang met Nederlands én Engels toetsen. U kiest de pakketten Nederlands: Diatekst en Diawoord en Engels: Diatekst en Diawoord. Daarbij kiest u drie volgmetingen.

Het blijft mogelijk om licenties per toets te bestellen. Met het interactieve bestelformulier kunt u zelf nagaan wat het beste bij uw school past.

 

Volumekortingen

Scholen die veel leerlingen toetsen, willen we graag tegemoetkomen. Daarom geven we bij grote bestellingen voor volgende schooljaren korting op de licentiekosten.

 

We hopen u met dit nieuwe systeem een passend aanbod te doen!