Voortgezet Onderwijs

Onderzoek

Gratis kennismaken met de Diatoetsen? Doe mee met het onderzoek! Bij de ontwikkeling van onze toetsen hechten we veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwing. Daarom voeren we doorlopend pilots uit zodat de Diatoetsen van hoge kwaliteit zijn. Meedoen aan een onderzoek betekent kosteloos kennismaken met de Diatoetsen.

Onderzoek Diacijfer 2.0

De volgtoetsen Diacijfer voor leerjaar 1, 2 en 3 voor de niveaus vmbo, havo en het vwo worden momenteel vernieuwd. Om de nieuwe toetsen te kunnen realiseren is onderzoek nodig. Diataal zoekt scholen die mee willen werken aan dit onderzoek, door deel te nemen aan de onderzoekstoetsen. Afname is mogelijk t/m 12 juni 2020. Via onderstaand aanmeldformulier kun je je aanmelden. 

In ruil voor deelname ontvang je gratis licenties voor de genormeerde Diacijfer 1.0 toets! Het aantal leerlingen dat deelneemt aan het onderzoek staat hierbij gelijk aan het aantal gratis licenties dat je krijgt. Daarnaast verloten we een spellenpakket onder de deelnemende scholen t.w.v. €150,- 

Let op: leerlingen uit havo en vwo leerjaar 1 kunnen niet meer deelnemen aan het onderzoek, daar zijn al voldoende resultaten van verzameld.

spellenpakket Diacijfer.PNG

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar onderstaande links:

Icon Informatie Diacijfer (294,6 KB)

Icon Infosheet onderzoek Diacijfer 2.0 (492,4 KB)

Aanmeldformulier onderzoek Diacijfer VO

Jouw gegevens worden door ons gebruikt om de afname digitaal mogelijk te maken. Uiteraard gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk om met deze gegevens.

Verwerkersovereenkomst
Graag willen wij je er op attenderen dat je wettelijk verplicht bent om de verwerkersovereenkomst van Diataal bv te ondertekenen. Deze verwerkersovereenkomst vind je in de Dia-groeiwijzer en kun je downloaden en uploaden zodra je je accountgegevens van ons hebt ontvangen.  

Actueel
Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?