Over Diataal

Werken bij Diataal

Diataal is een snelgroeiend bedrijf. Sinds de start in 2011 van Diataal BV zijn onze taaltoetsen uitgegroeid tot een volwaardig leerlingvolgsysteem. Werken bij Diataal betekent: een passie voor onderwijs.

Vanuit inhoudelijke expertise op het gebied van Nederlands, Engels en Rekenen, werken wij samen met het onderwijsveld aan dat wat ons drijft: Leerlingen laten groeien. Werken bij Diataal betekent de hoogste kwaliteit van wetenschappelijk onderbouwde toetsen na streven. Diataal gaat daarbij op vooruitstrevende wijze om met toetsresultaten. Op school, in de klas en altijd met oog voor de behoeften van individuele leerlingen. Werken bij Diataal is werken in een hecht en dynamisch team van jonge professionals. Klantvriendelijkheid staat bij ons altijd voorop.

Actuele vacatures:

  • Ervaren onderwijsadviseurs
    Graag komen we in contact met ervaren onderwijsonderwijsadviseurs (PO/VO) in de regio Zuid-Oost Nederland of met IB-ers/remediaal-specialisten, die ervaring hebben met het werken met de Diatoetsen. Bent u een echte netwerker die denkt vanuit het oogpunt van de klant en weet hoe je professionals in het onderwijsveld kunt benaderen? We gaan graag met u in gesprek over uw mogelijke inzet als onderwijsadviseur. Bij interesse graag telefonisch contact opnemen met Hilde Hacquebord, 050 820 0120
Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?