Even voorstellen

Harry Messchendorp

Mijn naam is Harry Messchendorp. Misschien ben je mijn naam al wel eens ergens tegengekomen. Ik werk inmiddels alweer drie jaar als onderwijsadviseur voor het basisonderwijs bij Diataal. Met veel plezier bezoek ik het onderwijsveld om te vertellen over de Diatoetsen. Ook hoop ik jou/jullie te mogen ontmoeten om meer te vertellen over het Dia-LVS, de Dia-eindtoets en het aansluitende oefenmateriaal van Diaplus. Neem gerust contact met mij op.

 

Afbeelding16.png
Afbeelding88.png

Yvonne van Grinsven

Na ervaring te hebben opgedaan als beleidsmedewerker, schoolbegeleider en docent geschiedenis en maatschappijleer richt ik mij nu als onderwijsadviseur bij Diataal op het formatief inzetten van methodeonafhankelijke toetsen voor taal en rekenen in het primair- en voortgezet onderwijs. Graag maak ik met je/jullie een afspraak om meer te vertellen over het Dia-LVS en het Diaplus Tekstenlab. Je kunt contact met mij opnemen om alvast een datum en tijdstip voor een (online) bijeenkomst of telefonisch gesprek in te plannen.


Bert Slot

Mijn naam is Bert Slot en ben sinds november 2019 werkzaam bij Diataal als onderwijsadviseur in het primair onderwijs. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als schoolleider in het primair onderwijs vond ik bij Diataal een nieuwe uitdaging. In de praktijk heb ik een aantal jaren gewerkt met het leerlingvolgsysteem en de Dia-eindtoets. Ik heb dus zelf ervaren hoe goed dit systeem past bij individuele ontwikkeling van ieder kind. En niet te vergeten dat iedere leerling het fijn vond deze toetsen te maken: digitaal, overzichtelijk en met een korte tijdsinspanning. Ik wil graag deze ervaring op jouw school en team delen. Neem gerust contact met mij op en ik kom bij jullie op bezoek.
 

bert.png
Afbeelding1.png

Myra den Haan

Gedreven om het onderwijs te verbeteren ben ik sinds 2015 eigenaar van Buro Bruis. Altijd op zoek naar mooie nieuwe samenwerkingen en met een voorliefde voor productontwikkeling kwam ik in contact met Diataal. Elke leerling maximaal tot groei laten komen. Dat is waar ik mij voor inzet. Diataal ontwikkelt vanuit die visie Diatoetsen voor taal en rekenen en aanvullend lees- en oefenmateriaal. Wij vonden elkaar op visie en besloten samen te werken. Graag kom ik bij je op school om je te informeren over de visie en producten van Diataal. Neem gerust contact met mij op.

 

Afke Bunskoeke

Onderwijs waar elke leerling zich kan ontwikkelen, dat is waar ik voor wil gaan! Daar probeer ik als leerkracht, als onderwijskundige en als onderwijsadviseur bij Diataal mijn steentje aan bij te dragen. De toetsen zijn opgebouwd vanuit de visie dat iedere leerling kan groeien! Ik kom je daar graag meer over vertellen. Neem gerust contact op.

afke.png
Afbeelding1.png

Marjolein ten Haken

Onderwijs op maat waarin leerlingen ondersteunt worden met methode-onafhankelijke en adaptieve toetsen, niet om het toetsen maar in te zetten op persoonlijke groei. Dat is waar ik warm van word en wat ik ieder kind toewens. Het Dia-LVS biedt deze mogelijkheid. Heb jij dezelfde passie? Graag ga ik hierover in gesprek met je om samen te ontdekken wat wij van elkaar kunnen leren en welke ondersteuning je nodig hebt om jouw organisatie en jouw leerlingen te laten groeien. Neem gerust contact met mij op. 

Mascha Ockels

Toetsen als kansen om te leren, daar geloof ik in! Het formatief inzetten van (Dia)toetsen verbetert de persoonlijke resultaten van leerlingen, en de kwaliteit van het onderwijs. Ik begeleid je graag in de keuze en het (formatieve) gebruik van Diatoetsen binnen jouw school. Vrijblijvend een afspraak maken kan altijd! 

Afbeelding1.png
Actueel
Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?