Even voorstellen

Harry Messchendorp

Mijn naam is Harry Messchendorp. Misschien ben je mijn naam al wel eens ergens tegengekomen. Ik werk inmiddels alweer drie jaar als onderwijsadviseur voor het basisonderwijs bij Diataal. Met veel plezier bezoek ik het onderwijsveld om te vertellen over de Diatoetsen. Ook hoop ik jou/jullie te mogen ontmoeten om meer te vertellen over het Dia-LVS, de Dia-eindtoets en het aansluitende oefenmateriaal van Diaplus. Neem gerust contact met mij op.

 

Afbeelding16.png
Afbeelding1.png

Marjolein ten Haken

Onderwijs op maat waarin leerlingen ondersteund worden met methode-onafhankelijke en adaptieve toetsen, niet om het toetsen maar in te zetten op persoonlijke groei. Dat is waar ik warm van word en wat ik ieder kind toewens. Het Dia-LVS biedt deze mogelijkheid. Heb jij dezelfde passie? Graag ga ik hierover in gesprek met je om samen te ontdekken wat wij van elkaar kunnen leren en welke ondersteuning je nodig hebt om jouw organisatie en jouw leerlingen te laten groeien. Neem gerust contact met mij op. 


Bert Slot

Mijn naam is Bert Slot en ben sinds november 2019 werkzaam bij Diataal als onderwijsadviseur in het primair onderwijs. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als schoolleider in het primair onderwijs vond ik bij Diataal een nieuwe uitdaging. In de praktijk heb ik een aantal jaren gewerkt met het leerlingvolgsysteem en de Dia-eindtoets. Ik heb dus zelf ervaren hoe goed dit systeem past bij individuele ontwikkeling van ieder kind. En niet te vergeten dat iedere leerling het fijn vond deze toetsen te maken: digitaal, overzichtelijk en met een korte tijdsinspanning. Ik wil graag deze ervaring op jouw school en team delen. Neem gerust contact met mij op en ik kom bij jullie op bezoek.
 

bert.png
riemke2.png

Riemke bij de Leij

Mijn naam is Riemke bij de Leij en ik ben sinds 2021 werkzaam bij Diataal als onderwijsadviseur in het VO. Zelf ben ik jaren werkzaam geweest als docent Engels en als coach op een 10-14 school, en heb nu de overstap gemaakt naar Diataal zodat ik me in kan zetten voor een leerlingvolgsysteem dat recht doet aan de leerling. Toetsen horen een meetmoment te zijn om te kijken waar je leerling staat zodat je daar je onderwijs op kunt afstemmen. Daarom ben ik zo enthousiast over de Diatoetsen. Ze geven niet alleen aan waar je leerling staat maar geven ook aanknopingspunten om je leerling verder te laten komen in het leerproces. Benieuwd geworden? Klik dan hier, ik kom je graag meer vertellen.

Afke Bunskoeke

Onderwijs waar elke leerling zich kan ontwikkelen, dat is waar ik voor wil gaan! Daar probeer ik als leerkracht, als onderwijskundige en als onderwijsadviseur bij Diataal mijn steentje aan bij te dragen. De toetsen zijn opgebouwd vanuit de visie dat iedere leerling kan groeien! Ik kom je daar graag meer over vertellen. Neem gerust contact op.

afke.png
Actueel
Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?