Nieuws

Nieuws

Vooraanmelding Dia-eindtoets 2020 open

Dit schooljaar zijn we er weer! De Dia-eindtoets gaat, in overleg met het OCW, dit schooljaar (vooralsnog) gewoon weer door in de periode tussen 15 april en 14 mei 2021.

Leeruniek en Diataal gaan samenwerken!

Diataal en Leeruniek gaan elkaars diensten koppelen. De overeenkomst hiervoor is op 1 september ondertekend.

Webinarreeks: Brugklassers in beeld?

Als gevolg van de coronaperiode, hebben vo-scholen brugklassers op school gekregen met een schooladvies zonder eindtoetsgegevens. Bovendien hebben deze leerlingen tijdens de lockdown-periode verminderd les gehad, gevolgd door een zomerperiode zonder onderwijs. Daarom is het des te belangrijker om deze lichting van meet af aan goed in beeld te krijgen én te houden. Wij merken dat er meer vraag is naar onze nulmetingen. En dat is niet voor niets; de nulmetingen voor Nederlands, Engels en rekenen geven direct een beeld waar leerlingen staan en waar nog fundamentele kennis ontbreekt. Bovendien helpt jouw onderwijsadviseur de nulmetingen analyseren, om gericht te kijken welke leerlingen waarin nog oefening nodig hebben.

Nieuw: Leerlingkoppeling met ESIS live

Net als bij ParnasSys is het nu mogelijk om leerlingen uit het leerlingadministratiesysteem van ESIS te synchroniseren. Dankzij deze koppeling is het niet meer nodig om handmatig leerlingaccounts aan te maken, maar kun je de leerlinggegevens automatisch vanuit Esis in onze applicatie op nemen. De resultatenkoppeling zal binnen enkele weken ook beschikbaar zijn. 

Actueel
Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?