Nieuws

Nieuws

Zomervakantie!

Ook wij gaan een tijdje vakantie vieren. Daarom is onze helpdesk gesloten van 20 juli t/m 14 augustus. Tevens is de Dia-groeiwijzer vanwege het doorvoeren van vernieuwingen, in de zomervakantie tijdelijk niet bereikbaar van 27 juli tot 10 augustus. Je kunt in deze periode daarom niet inloggen. 
In het nieuwe schooljaar helpen we je heel graag weer verder. Wij wensen iedereen alvast een fijne zomervakantie!

Diataal gaat samenwerken met TO (NSCCT) en Buro Bruis (Planb²)

Met de overname van Testservice Onderwijs (TO, uitgever van de NSCCT) gaat Diataal een intensievere samenwerking aan met dr. Theo van Batenburg. Naast het als vanouds uitgeven en verwerken van de NSCCT ontwikkelen zij de komende jaren samen digitale versies voor groep 4 t/m 8 in het basisonderwijs, en klas 1 t/m 3 in het voortgezet onderwijs. De licenties hiervoor verstrekt de Universiteit Groningen aan Diataal bv.

Diataal en Muiswerk Educatief: een unieke samenwerking!

Op basis van Diatoetsen kan precies het juiste oefenmateriaal in Numo geselecteerd worden. Zo blijkt uit onderzoek dat Diataal, Muiswerk Educatief en vijf partnerscholen uitvoerden in de eerste helft van schooljaar 2019-2020. De positieve uitkomst van het onderzoek is het resultaat van een unieke samenwerking tussen twee educatieve uitgeverijen. Scholen in het vo kunnen hier veel voordeel van hebben.

Diaplus en Bulkboek!

Bulkboek is een uitgave van Theo Knippenberg, in samenwerking met www.scholieren.com en met steun van het Nederlands Letterenfonds. Het Bulkboek materiaal heeft als doel het digitaal en online lezen van Nederlandstalige literatuur te stimuleren.

Actueel
Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?