Eindtoetsresultaten vertraagd

« Vorige pagina

Helaas moeten we je mededelen dat we aanstaande maandag 17 mei de eindtoetsrapportages niet kunnen leveren in de Dia-groeiwijzer. In verband met de bijzondere omstandigheden waaronder de eindtoets in 2021 is afgenomen, is er bij de landelijke normering meer tijd nodig om de berekeningen uit te voeren dan eerder was voorzien. Om dit proces zorgvuldig te doorlopen, en daarmee te voorkomen dat leerlingen onjuiste toetsadviezen ontvangen, is het dus helaas niet mogelijk om de resultaten maandag te leveren. Dit geldt voor alle eindtoetsen.

Zodra landelijk is besloten over de normering zullen we de resultaten zo snel mogelijk leveren in de Dia-groeiwijzer. We zullen je per mail en via informatie in de Dia-groeiwijzer op de hoogte houden.

Wij begrijpen dat dit voor iedereen een teleurstelling is en dat leerlingen, ouders en andere betrokkenen moeten worden ingelicht. Om je daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen, vind je in hier een voorbeeld van een ouderbrief. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 050-8200 120 of per e-mail via basisonderwijs@diataal.nl.  

Actueel
Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?