Vacature toetsontwikkelaar Engels

« Vorige pagina

Diatoetsen
Diataal BV ontwikkelt Diatoetsen voor taal- en rekenen voor het basis- en voortgezet onderwijs en levert ondersteunende materialen en onderwijsadvies voor na het toetsen. Toetsen om het toetsen is niet wat ons voor ogen staat. Diatoetsen zijn bedoeld om leerlingen te helpen groeien en om hun sterke en zwakke kanten in beeld te brengen. De toetsen zijn landelijk genormeerd aan de referentieniveaus en het ERK.


De functie
We zoeken een collega die na een interne scholing zelfstandig werkt aan de samenstelling, normering en documentatie van de toetsen Engels voor het voortgezet onderwijs. Daarnaast ben je inzetbaar bij diverse organisatietaken, waaronder het verzorgen van informatiebijeenkomsten en het onderhouden van klantcontacten en netwerkrelaties. Je werkt samen met collega’s en ondersteunt hen waar nodig in een betrokken sfeer.


Functie-eisen en competenties
 Minimaal een afgeronde bachelor Engels op WO-niveau
 Ervaring met lesgeven van Engels in het VO. Ervaring met onderwijsonderzoek is een pré
 Aantoonbaar bekwaam in het werken met het ERK
 Ervaring met het werken met grote datasets (SPSS en Excel)
 Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels

Je bent leergierig en pakt snel dingen op. Je werkt zorgvuldig, kunt het overzicht bewaren en inspringen op verschillende vlakken. Je kunt vele ballen hoog houden en werken onder druk. Je bent klantvriendelijk, representatief, hebt goede presentatievaardigheden en kunt goed contact leggen met het onderwijsveld. Je kunt zelfstandig werken maar bent tegelijkertijd ook een teamplayer.

Wij bieden
- Een interne opleiding tot toetsontwikkelaar
- Afwisselend en flexibel werk in een hecht en enthousiast team
- Kantoorruimte in de stad Groningen, nabij het centrum.
- Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring
- Een tijdelijke dienstverband voor een jaar, met de mogelijkheid van verlenging.

Sollicitatie/informatie
Voor vragen en het opsturen van je sollicitatiebrief + CV, kun je terecht bij Hilde Hacquebord: info@diataal.nl / 050 8200 120. De sluitingsdatum is  1 oktober 2015. Sollicitatiegesprekken zijn op 6 oktober. Een eventuele tweede ronde waarin je wordt gevraagd een opdracht te doen, vindt plaats op 8 oktober.

Actueel
Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?