Nieuws

Nieuws

Dia-eindtoets opnieuw positief beoordeeld door Expertgroep PO

De digitale en adaptieve Dia-eindtoets, uitgegeven door Diataal bv, is opnieuw positief beoordeeld door de Expertgroep PO. Dit betekent dat ook in 2020 scholen kunnen kiezen voor de betrouwbare Dia-eindtoets. 

Resultaten referentieniveaus Diatekst 2.0

"Meerdere scholen geven aan dat de referentieniveaus van leerlingen hoger lijken uit te vallen dan voorheen. Dit is het gevolg van nieuw onderzoek waarbij een betere verankering is gemaakt met de landelijke openbare referentie sets. De referentieniveaus die worden behaald door de leerlingen liggen nu ook dichter bij de resultaten die verwacht zouden worden op basis van de behaalde niveaus op de eindtoets basisonderwijs."

Kennisdag: Opbrengstgericht werken in kwadraat

Voor schoolleiders, intern begeleiders, beleidsmakers en anderen organiseren we op 8 april 2020 een kennisdag (herhaling van 2 december 2019!).
 

We staan weer voor u klaar!

De zomervakantie is bijna weer voorbij en sommige scholen zijn zelfs alweer begonnen aan een nieuw schooljaar. Ook wij van Diataal staan graag weer voor u klaar! Zo is onze helpdesk iedere werkdag bereikbaar en behulpzaam bij al u vragen over de bestelprocedure, het invoeren van leerlingen en het activeren van toetsen in de Dia-groeiwijzer (voorheen: docentmodule). 

 

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?