Basisonderwijs

Weten waar je leerlingen staan met het
Dia-LVS

Nu de leerlingen weer gedeeltelijk naar school gaan, ben je vast benieuwd hoe ze ervoor staan. Gelukkig staan de Diatoetsen klaar om je inzicht te geven in hun taal -en rekenniveau! Neem nu de gratis meting af in de periode tussen 18 mei 2020 en eind juli 2020*

* Deze gratis meting kan alleen worden aangevraagd door scholen.

Keuze uit één of meer van de volgende toetsonderdelen:

  • Diatekst (begrijpend lezen)
  • Diacijfer (rekenen)
  • Diawoord (woordenschat)
  • Diaspel (taalverzorging)

Direct (voorlopige) resultaten
Je kunt de voorlopige resultaten direct inzien! De Diatoetsen helpen je dus om een helder beeld te krijgen van waar je de komende tijd mee aan de slag kunt. De resultaten betreffen voorlopige resultaten. Vanaf 26 juni zullen we deze, waar nodig, aanpassen en ontvang je de definitieve resultaten.

Meteen aan de slag met de toetsresultaten
Bovendien bieden we je, zodra er getoetst is, een gratis, interessant en actueel Diaplus-thema aan. Diaplus bevat meer dan 800 teksten mét oefenmaterialen voor leesonderwijs op élk niveau. Zo kun je meteen aan de slag met de toetsresultaten. In het aanmeldformulier kun je aangeven of je het Diaplus thema in je mailbox wilt ontvangen.

Aanvragen
Wil je de gratis meting afnemen in groep 5, 6 of 7, maar heb je niet voldoende licenties óf heb je nog niet eerder de Diatoetsen afgenomen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in!

Gratis meting Dia-LVS groep 5, 6, 7

Verwerkersovereenkomst
Graag willen wij je er op attenderen dat je wettelijk verplicht bent om de verwerkersovereenkomst van Diataal bv te ondertekenen. Deze verwerkersovereenkomst vind je in Dia-groeiwijzer en kun je downloaden en uploaden zodra je de accountgegevens van ons hebt ontvangen. 

Actueel
Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?