Basisonderwijs

Aanmelden proeftoets

Wilt u kennismaken met de Dia-eindtoets? Dat kan door mee te doen aan een proeftoets tussen 
4 november 2019 en 28 februari 2020. De proeftoets is een prettige manier voor leerlingen en leerkrachten om kennis te maken met de setting van de Dia-eindtoets. De opgaven van de Dia-eindtoets worden ontwikkeld door toetsexperts. Daarnaast willen we dit ook graag in de praktijk testen. Door deelname aan de proeftoets draagt u bij aan een nog betere Dia-eindtoets met betrouwbare resultaten!

Digitale afname

De proeftoets is makkelijk en veilig digitaal af te nemen op verschillende devices. Wanneer u een online krant kunt lezen op uw device dan kunt u met een gerust hart de toets afnemen. 

Anders dan voorgaande jaren, ontvangt u enkel en direct na afname het percentage goed, per domein.

Aanmelding Proeftoets 2019 - 2020

Uw gegevens worden door ons gebruikt om de afname digitaal mogelijk te maken. Uiteraard gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk om met deze gegevens.

*Meldt u meerdere scholen aan? Vul dan per school een aanmeldformulier in. 
**Let op: het betreft een vooraanmelding. De definitieve aanmelding voor de Dia-eindtoets loopt vanaf 1 december. U ontvangt van ons een herinneringsmail om u definitief aan te melden. 

 

De Dia-eindtoets op de iPad

Leerlingen van De Schatkamer in Zwolle maken de Dia-eindtoets op de iPad. In dit filmpje vertellen ze over hun ervaring. Door het maken van de toets op een tablet konden ze zich beter concentreren!

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?